Hässelby blommor

Origo

Ett grönskande kontorskomplex som hämtat inspiration från hotellvärlden

Origo är ett nyligen invigt kontorshus på 18 000 kvadratmeter, med moderna arbetsmiljöer och ett stort fokus på trivsel och service. Byggnaden, som gestaltats av White Arkitekter på uppdrag av Humlegården Fastigheter, är strategiskt belägen mellan Solna och Sundbyberg.

Projektet representerar framtidens arbetsplats där inspiration från hotellvärlden möter moderna kontorsbehov. Byggnadens design är både estetisk och funktionell, med fokus på flexibilitet, öppna siktlinjer och rikligt med naturligt ljus. Direkt vid entrén välkomnas besökare av en rymlig lobby, omsorgsfullt utformad med inslag av både café och restaurang för en trivsam och inbjudande atmosfär.

Hässelby Blommor fick uppdraget att förstärka den varma atmosfären med genomtänkt växtinredning. Med en kombination av levande växter och exklusiva konstväxter skapade vi en harmonisk och grön miljö som bidrar till välbefinnande och kreativitet för alla som vistas i Origo.

Även på den 400 kvadratmeter stora takterrassen frodas grönskan. Här kan hyresgästerna njuta av utomhusarbetsplatser, en bar och ett orangeri, vilket skapar en harmonisk miljö för arbete och social samvaro.