Hässelby blommor

Julen 2024

Julen närmar sig med stormsteg och det är hög tid att boka er gröna jul! Vi erbjuder alltid äkta julgranar, handbundna julkransar, festliga julbuketter och unika dekorationer för både julevent och till företagets entré. Låt oss på Hässelby Blommor hjälpa er att skapa en stämningsfull jul på kontoret och arbetsplatsen!

Julgranar

En julgran är ett enkelt och effektivt sätt att skapa den rätta stämningen under årets sista månad.​ Vi på Hässelby Blommor erbjuder granar för alla stilar och tillfällen. Med vårt stora utbud av juldekorationer och vår expertis i att skapa magiska miljöer, törs vi kalla oss riktiga proffs! ​Föredrar du en klassisk stil i rött och guld, en frostig vinterkänsla, eller kanske skandinavisk minimalism med naturliga inslag? Boka din julgran senast 31 Oktober!

Vintergröna Entréer​

Låt julens magi börja redan vid entrén! Genom att dekorera med​ säsongens växter skapar du en inbjudande och grön miljö som​ välkomnar både medarbetare och besökare.​ Barrväxter hör inte bara julen till, utan tillför även en naturlig​ grönska som vackert ramar in din entré under hela vintersäsongen.​ Vi erbjuder hyreslösningar som passar både kortare perioder,​ hela säsonger och event.
Låt en julkrans sätta stämningen för julen! Våra kransar är bundna i grönt med en naturlig och stilren design, helt utan pynt.​ Om du föredrar en yvigare och vildare krans eller dekorerad med naturmaterial som kottar och band, skräddarsyr vi den efter dina önskemål.​ Vi erbjuder kransar i flera storlekar, från 40 cm upp till 100 cm, så att du kan hitta den perfekta till just din dörr.
Oavsett om det är till receptionen, loungen, festen eller en kollega – en bukett är alltid uppskattad! ​​Vi erbjuder ett stort utbud av vaser, men du kan självklart även beställa buketten utan vas. Om buketten är en gåva, ser vi till att den är vackert förpackad.​

Juldekorationer & Julgåvor​

Ett arrangemang med säsongens växter är inte bara vackert utan också mycket hållbart. Utmärkt att placera på receptionsdisken, soffbordet eller som en uppskattad julgåva till företagets anställda.
Blommor är mer än bara dekoration – de förmedlar känslor och skapar en stämningsfull atmosfär. Låt dem bli en del av ditt julevent genom att förvandla dukningen med vackra arrangemang som fångar blickarna. Eller varför inte välkomna gästerna med en förtrollande julgirlang?

Vår eventdesigner Ylva!

Vår eventdesigner, Ylva Nygren hjälper er med prisinformation, beställningar eller diskutera​ skräddarsydda lösningar anpassade efter era julevent!